Här du kan läsa om hur våra elever använder sin utbildning i yrkeslivet.

Jag vill tacka er för en jättefin utbildning. Jag är journalist till grunden och läste till Diplomerad Relationsterapeut hos er eftersom jag drömde om att ha ett eget program om Relationer. I maj 2020 släppte jag min podcast ”Älskade Psykopat” en podd om relationer med psykopater som finns på Radioplay där några av Sveriges största poddar finns. Den hamnade direkt på första plats av populäraste poddar i Sverige!
Emilie Olsson
Relationsterapeut
Jag har startat eget företag som jag håller på att bygga upp jämsides med min heltids tjänst som anställd. Håller på och nätverka och sprida information om mitt företag.
Carrol Ann
Ewertsdotter Larsson
KBT-coach
Situation idag: Redan innan färdig utbildning fick jag på min tidigare arbetsplats flera fördelar, löneökning, bättre arbetsuppgifter. Och då var det ett teknikföretag. Dom uppmuntrade studier oavsett vad. Jag var då kontaktperson kopplad till beroendevården som körde klienter till självhjälpsmöten, något jag gjorde under två år. När personalen på öppenvården fick höra att jag läste till A&D hos er blev jag erbjuden ett halvårsvikariat som jag hoppade på, som också ledde till fast tjänst. Där fyllde jag på med mer MI-utbildningar och en spelutbildning. Min studietakt var långsam och jag är djupt tacksam för den möjligheten för jag behövde den resan. Mina kollegor uppskattar min kunskap och mitt sätt gentemot klienter och kollegor.
Eva Rosander
Samtalsterapeut.
Jag håller på att starta min mottagning och förhoppningsvis blir det till den 1 nov. Såklart har utbildningen även fått mig att tänka annorlunda gällande min familj och barn. En positiv utveckling för mig.
Eva-Klara Blomberg
Hälsa och Friskvårdspedagog
Jag har startat eget & coachar individer & företag. Jag jobbar bl a tillsammans med ett gym. Vi har grupper om max 4 personer där gymet kör PT/kostupplägg och jag den mentala coachningen. Fungerar riktigt bra. De flesta är personer som försökt förändra sitt liv till en mer hälsosam livsstil under lång tid. Vi har ett upplägg som sträcker sig över tre månader & jag har ett tydligt upplägg över vad vi gör varje gg. Jag coachar även individer en och en. Vad gäller företag så coachar jag ledare, teamutvecklar & jobbar med förändringsledning. Det är kvaliteter jag har med mig sedan tidigare.
Katja Johanesson
Motivationscoach
Utbildningen jag har genomgått hos er är Diplomerad Alkohol och drogterapeut. Jag har användning av utbildningen i mitt befintliga arbete. Jag har grundläggande färdigheter i behandlingsplanering vid missbruk vilket jag har nytta av på min arbetsplats och känner mig säkrare i genomföranden av terapisamtal. Jag besitter kompetens som jag ej hade innan denna utbildning. Vi arbetar genomgående med MI på arbetsplatsen och många frågar gärna mig som har läst MI genom er utbildning också. Jag har även varit på intervju för en tjänst på Beroendemottagningen - Landstinget i Östergötland. De ansåg att utbildningen var meriterande Rekommenderar er varmt och har tankar kring ny utbildning
Ulrika Nordfeldt
Alkohol och drogterapeut
Arbetar som enhetschef och har återkommande olika personalärenden och samtal där en coachande samtalsmetodik med inriktning mot KBT är en stor tillgång. Jag har även haft längre sessioner med vissa personer som sedan återkopplat om att samtalen bidragit till förändring hos dem. Privat är jag just nu i ett stort förändringsläge där jag får hjälp av vissa övningar från böckerna, framför allt övningar som hjälper mig att ta mig ur negativa tankemönster.
Jenny Sundberg
KBT-Coach
Jag jobbade 90 % under tiden jag läste hos er i en helt annan bransch. Jag startade eget kort efter utbildningen var klar , men jobbade kvar på mitt gamla jobb en dag i veckan. Nu är jag helt egen och fortsatte utbildning hos er som relationsterapeut. Så det gav mig ett nytt liv att få läsa hos er . Tack !
Sandra Davidsson
Relationsterapeut
Jag bytte arbete i mars och finns numera på Arbetslivsresurs och arbetar inom rehabiliterande insatser, där min utbildning egentligen inte är ett krav eller behövs - men jag kan säga att KBT tekniker är effektiva att väva in för att hjälpa klienter med sin personliga utveckling.
Therese Josefson
KBT-Coach
Jag har öppnar eget företag som samtalsterapeut vid sidan av mitt ordinarie arbete på en myndighet. Väldigt nöjd med utbildningen och den har verkligen öppnat nya dörrar i mitt yrkesliv. Jag är inte främmande inför tanken att läsa ytterligare en utbildning hos er.
Linnea Asker
Samtalsterapeut
Jag har haft stor användning med Samtalsterapiutbildningen både i mitt befintliga arbete och även i mitt egna företag där jag regelbundet tar emot klienter. Jag kan fördjupa mina samtal mer idag. Känner mig även tryggare när det gäller min reaktioner och handlingar om mina klienter reagerar starkt känslomässigt och blir utåtagerande.
Helene Malmberg
Samtalsterapeut
Jag har haft stor användning för utbildning som dipl samtalsterapeut. Arbetar idag(nytt arbete sedan jan) inom privat regi som assistanssamordnare, där stödjande samtal utgör en stor del av arbetet. Har även användning av det privat, har en del klienter, även i nuvarande arbete arbetar jag terapeutiskt. Har planer på att vid sidan av arbete starta privat samtalsterapi, med det får vara ett stundande framtidsprojekt Mycket nöjd!
Matilda Hwittfeldt
Samtalsterapeut
Jag fick jobb omgående på Mogårdens korttids boende. Klienterna har bakomliggande psykiska problem med missbruks problematik. Jag håller i grupper där vi diskuterar olika teman såsom ÅP, ångesthantering, konsekvenstänk osv. Jag har även enskilda samtal. Jag har snabbt blivit insatt i mitt arbete och utbildningen samt mitt eget bakomliggande missbruk får mig att känna mig säker på mina arbetsuppgifter. Jag är mer än nöjd med utbildningens innehåll och kommer absolut att rekommendera den vidare.
Jens Kanold
Alkohol och drogterapeut